Een nieuwe website

Heb je nog geen website of is je website wel aan een opfris beurt toe. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

portfolio-img-05.jpg

Hoe gaat het in zijn werk?

Wie bij ons een website laat maken kan rekenen op korte communicatielijnen, deadlines die worden gehaald en daadkracht. Dit vinden we belangrijk in ons werk en deze werkwijze hanteren we dan ook voor onze klanten. Om jouw website zo snel mogelijk live te zetten, hebben we een stappenplan ontwikkeld die de basis vormt voor een gestroomlijnde samenwerking.

  • 1 Intake gesprek
  • 2 Uitgebreide offerte
  • 3 Ontwikkeling
  • 4 Oplevering
  • 5 Live gaan
Wat kost een website laten maken

Een website bestaat uit vele diverse onderdelen, plugins, onderhoud, hosting, domeinnaam. Om een duidelijk beeld te krijgen van u wensen maken we altijd een website offerte op maat. 

Hoe snel kan ik online zijn?

Een website leveren we altijd op in overleg, maar u kunt er vanuit gaan dat er binnen 2 weken een website online staat.

Heeft een website onderhoud nodig?

Ja technieken veranderen heel snel en onderhoud en updates moeten dan ook zeker gedaan worden. Het eerste jaar onderhoud krijgt u van ons, daarna kunt u het optioneel afnemen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Heb ik een domeinnaam en hosting nodig?

Als u deze nog niet hebt, dan kunnen wij deze ook aanbieden tegen hele scherpe prijzen. 

Kan ik zelf aanpassingen doen?

Ja zeker, na de oplevering lopen we even samen door de website. We leggen je uit hoe je dingen kan aanpassen en updaten. U krijgt ook toegang tot onze academy waar dit alles nog eens uitgelegd is in handige video's.

Wie schrijft de teksten voor de website?

Jij schrijft zelf de teksten. Tenzij je dit aan ons wilt uitbesteden. Een professionele tekstschrijver zal in dat geval jouw input vragen en vervolgens als een ware taalvirtuoos een fijn stukje web proza dichten. Gericht op het overtuigen van je doelgroep en vindbaarheid in zoekmachines.