Vinkje bij ‘reacties en vind-ik-leuks’ weghalen hoeft niet.

Heb je deze al gezien:

In verband met alle nieuwe privacy-instellingen wil ik jullie vragen het volgende te doen:Ga met je muis over mijn naam hierboven en wacht tot er een box verschijnt. Ga naar ‘Geabonneerd’ en haal het vinkje bij ‘reacties en vind-ik-leuks’ weg. Ik vind het fijner als mijn reacties op posts van vrienden niet bij onbekenden ‘public’ worden gemaakt.Wil je ook niet dat al jou berichten in de rechterbalk tevoorschijn komen, verstuur dit bericht dan ook. Alvast bedankt!

DIT IS NIET JUIST!!!

Dit zorgt er alleen voor dat de vrienden die dit doen je ‘reacties en vind-ik-leuks’ niet meer in hun eigen Nieuwsoverzicht en Ticker zien.

Je ‘reacties en vind-ik-leuks’ zijn nog steeds openbaar en worden nog steeds aan voor jou onbekenden getoond! Als je een reactie geeft op een post met de status; openbaar/public, is deze ook openbaar/public. Wil je dus dat onbekenden je ‘reacties en vind-ik-leuks’ niet zien dan moet je geen reacties plaatsen bij openbare posts.

Facebook zelf:

*Please note that unsubscribing from a friend’s ‘comments and likes’ in your News Feed, does not have any impact on whether your friends see it when you comment on or like their posts.*

privacy

Wil je meer controle over wat je deelt: Privacy Settings > How You Connect > Edit Settings > Who can see posts by others on your timeline? > select from the dropdown menu. 

 

met dank aan Erwin Meester.

8 gedachten over “Vinkje bij ‘reacties en vind-ik-leuks’ weghalen hoeft niet.”

  1. Voor iedereen die in de verleiding komt, altijd even nakijken of iets klopt.

Reacties zijn gesloten.