Vind en volg bedrijven op linkedin

Hoe kom je aan volgers op je bedrijfspagina van Linkedin? Dat is een vraag welke mij vaak gevraagd wordt. Er zijn natuurlijk vele manieren te bedenken, maar hierbij geef ik er een aantal.

 1. Heb je een website, zo ja, dan kun je een ‘Company Follow Button‘ gebruiken. Deze kun je plaatsen op de website, maar ook bijvoorbeeld onder je e-mails in je e-mailhandtekening. Er zijn drie formaten van de button, deze kun je hier vinden: http://developer.linkedin.com/plugins/follow-company.
  Een button met een teller erboven.
  Een button zonder een teller.
  Een button met een teller ernaast.
 2. Je kan natuurlijk ook mensen persoonlijk vragen of ze je willen volgen. Dit kan wel een tijdrovend werk zijn.
 3. Heb je een nieuwsbrief, kondig dan aan dat je een bedrijfsprofiel op Linkedin hebt aangemaakt en nodig ze uit om je te volgen.
 4. Een andere mogelijkheid om volgers te krijgen op je bedrijfspagina is door ervoor te zorgen dat je met regelmaat interessante updates plaatst.  Let wel op, wees niet te commercieel. Nu is het wel zo, dan alleen je volgers je updates zien. Maar als je zorgt voor goede en interessante content, dan wordt je ook beter gevonden.
 5. Zorg ervoor dat het profiel van al je collega’s is gekoppeld aan het bedrijf profiel.
 6. [highlight color=”blue”] BONUS [/highlight]  Laat de url van je bedrijfspagina achter in een reactie hieronder en ik ga je volgen.

LinkedIn werkt achter de schermen hard aan het toevoegen van extra functies op de Bedrijfspagina’s en ik verwacht dat deze steeds belangrijker zullen worden voor de zichtbaarheid van organisaties en bedrijven.

Hieronder een video van Linkedin zelf over bedrijfsprofielen.

1 gedachte over “Vind en volg bedrijven op linkedin”

Reacties zijn gesloten.