Succesvol online

Eelco de Boer is reeds 10 jaar internetondernemer en hij weet inmiddels als expert wat de meest lucratieve verdienmodellen op het internet zijn, en wat de beste manier is om enorm veel bezoekers naar je website te krijgen.

Eelco bezit zelf honderden websites, heeft een imperium van vele winstgevende en succesvolle bedrijven en reist de hele wereld over om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing. Eelco mag zich inmiddels de beste internetmarketingspecialist van Nederland noemen.

Sinds 2006 leert hij andere mensen, ondernemers en bedrijven hoe ze daadwerkelijk met hun bedrijf of website veel meer omzet kunnen halen via internetmarketing. 

Ondanks zijn succes is Eelco heel gewoon en bereikbaar gebleven. Een nuchter persoon met het hart op de juiste plaats, iemand met bijzonder veel kennis en ervaring en een echte passie voor ondernemen en alles wat met internet te maken heeft.

Hij runt zijn onderneming aan de hand van zijn eigen regels en beproefde successtrategieën en hij zal de deelnemers precies leren hoe ook zij dit kunnen doen!

Hoe hij dit allemaal gedaan heeft kun je hier lezen.