spelletjes verzoeken op facebook blokkeren

Game & App spelletjes verzoeken op Facebook kunnen vervelend zijn! Hoe kun je deze vervelende toepassing verzoeken blokkeren?

 

Vind u het ook zo irritant dat u voor ieder nieuw spelletje om de haverklap door al uw Facebook vrienden wordt uitgenodigd. Gebruikt u Facebook eigenlijk niet om spelletjes mee te spelen. Het is mogelijk om deze verzoeken per applicatie of spelletje te blokkeren. Zijn het steeds dezelfde mensen die u deze uitnodigingen sturen. Dan kunt u er ook voor kiezen om deze mensen te blokkeren om verzoeken te zenden. Dat kan heel gemakkelijk door de onderstaande stappen te doorlopen.

Stappen voor het spelletjes verzoeken op Facebook  blokkeren:

1) Vanaf uw nieuws-feed (hoofdpagina), scroll naar beneden de linkerkant tot je de ‘Apps” optie ziet. Klik daarop of klik hier dan kom je ook in het App center.

2) In het volgende overzicht ziet u alle uitnodigingen en verzoeken.

3) Plaats de muisaanwijzer op de “X” in de rechter bovenhoek van het item. Klik op dit kruis.

4) U heeft de opties om alle verzoeken te blokkeren door de afzender en / of alle verzoeken van de app te blokkeren. Over het algemeen is het alleen nodig om de applicatie te blokkeren. Echter, als iemand consequent je voor allerlei onzin uitnodigt, dan is de “negeer alle verzoeken van de afzender” optie uitstekend.

Speel jij spelletjes op Facebook? Zo ja welke? Laat het ons weten.

11 gedachten over “spelletjes verzoeken op facebook blokkeren”

  1. Anita Berisha

    Jaaaaaaaa, dankjewel hehe ik heb gelijk alles geblokt, word je gek van zeg!

Reacties zijn gesloten.