MASJO en Hootsuite gaan een partnership aan

Met gepaste trots mag ik jullie mededelen dat MASJO Social Media Services vanaf 29-05-2014 officieel Hootsuite Pro Solution Partner
HootSuite is wat ons betreft de beste tool voor het effectief managen van campagnes over meerdere social media accounts. Het stelt ons in staat om nauw samen te werken met onze klanten. We kunnen de resultaten van onze inspanningen perfect analyseren. Het gaat om resultaat!

Wat is HootSuite?

HootSuite is een social media management systeem voor bedrijven en organisaties, voor het samen uitvoeren van campagnes over meerdere sociale netwerken. Hootsuite biedt een beveiligd, web-based dashboard en is daarom lokatie onafhankelijk te gebruiken. Je hoeft niets te installeren om er gebruik van te kunnen maken. De belangrijkste sociale netwerk integraties zijn Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. En verder YouTube, Flickr, Instagram, Yammer, Tumblr en nog veel meer.
Vele toonaangevende bedrijven maken al succesvol gebruik van Hootsuite. Naast het web-based platform, heeft 20% van de gebruikers mobiel toegang tot het dashboard via iPhone, Android, Blackberry en iPad. HootSuite biedt het dashboard aan in zes talen – Engels, Frans, Italiaans, Japans, Spaans en Portugees.

Waarom kiezen voor HootSuite Pro?

Betrokkenheid
Optimaliseer de betrokkenheid van je doelgroep door het creëren van zoekopdrachten, het vooruit plannen van berichten en het bewaken van al je sociale profielen vanuit een aanpasbare web- en mobiel dashboard.

Samenwerking
Nodig partners en collega’s uit om samen te werken aan social media management. Delegeer berichten voor follow-up en deel streams, zodat de efficiëntie wordt verhoogd.

Analyse
Meet de inspanningen via heldere rapportages, die je zelf maakt met behulp van meer dan 40 social analytics modules. Of kies uit een van onze kant-en-klare sjablonen voor snelle en eenvoudige rapportage.

Het is veilig
Deel de toegang en informatie met teamleden zonder afbreuk te doen aan beveiliging. De mogelijkheden voor het instellen van teamrechten en de geavanceerde opties voor het delen, zorgen ervoor dat je altijd controle hebt over jouw waardevolle sociale profielen en accounts.

Probeer het zelf

Meld je nu aan voor een 30-dagen gratis trial van HootSuite Pro!