Hoe is je ervaring met MASJO?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Femke Hogema

Mascha reageert altijd snel op mijn vragen en verzoeken. Dat is niet standaard in de internetbranche, en ik ben er erg blij mee! Door haar kennis van social media, denkt ze pro-actief mee over mijn business en hoe mijn website mijn business kan ondersteunen. Ik ben blij met Mascha!

Jeroen Stessens

Via mijn business coach kwam ik in contact met Mascha. Voor mij een mooi cadeau waar ik dan ook oprecht dankbaar voor ben. Mascha is een gedreven ondernemer met verstand van zaken. Bedankt om mij te helpen met mijn online marketing. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen en kijk uit naar onze verdere samenwerking in de toekomst. Dankjewel Mascha.

Jan de Zanger

Mascha heeft ons de afgelopen jaren bij gestaan met het posten van diverse content voor onze social media kanalen. Op het gebied van social media weet zij goed waarover zij het heeft. Op dit moment is onze samenwerking door Corona beëindigd, maar ik sluit niet uit dat wij op termijn de samenwerking weer op zoeken!

Esther van der Ham

Mascha heeft veel kennis van zaken en probeert zo snel mogelijk een antwoord te geven op de vragen of verzoeken. Fijn samenwerken.

Cindy Vranken

Het afgelopen jaar heb ik Mascha leren kennen als een technisch wonder, een handons persoon, die op vele vlakke diepgaande kennis en ervaring heeft en vooral heel snel is en vakkundig.
Mascha helpt me met problemen omtrent hosting en domeinnamen, alles omtrent mijn websites, plugins, onderhoud, backup, koppelingen met betaal systemen, online leeromgevingen. Met het opzetten van Facebook/ Instagram advertentie campagnes of met het opzetten en ondersteunen bij webinars.
Volgens mij kan Mascha je overal wel bij helpen 🙂 Zelfs als ze het niet kan, dan kent ze wel iemand.

Myrte van Westerop

Mascha is een topper in haar vakgebied.
Ze heeft me enorm geholpen m'n website veilig te stellen en werkt onwaarschijnlijk snel en efficiënt .
Ze heeft een heel overzichtelijke en duidelijke manier van werken en de afspraken daarover.
Verder is ze een heel prettig, betrouwbaar en positief persoon die met je meedenkt.
Ik kan haar dus van harte aanbevelen!

Marjolein van Hedel

Als je al wel weet wát je wil doen in Social Media-land maar je weet nog niet hóe je dat moet doen, geeft Mascha je in één middag tijd een hoop praktische handvatten en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Dat doet ze op een bevlogen en interactieve manier, waarbij ze voor iedereen evenveel aandacht heeft. Dankjewel Mascha!

Martijn Pennekamp

Mascha is wat je noemt een duizendpoot. Ik werk al geruime tijd met haar samen en kan haar van harte aanbevelen. Ze is creatief, werkt snel en denk mee met haar klanten. Verder heeft ze een enorm bereik met haar netwerk wat van toegevoegde waarde is.

Monique van Diessen

Dankzij Mascha heb ik een knaller van een Facebookpagina en zijn al mijn social media activiteiten aan elkaar gekoppeld. Ze heeft me hiermee zo goed geholpen! Ze is zeer vakkundig en ze reageert meteen als je een vraag hebt. Daarnaast is het een prettig iemand om mee te werken, heel open en sympathiek!