Heb jij het nieuwe Linkedin profiel al aangevraagd?

Recent kreeg Linkedin al een nieuwe layout en onlangs werden ook de bedrijfspagina’s opnieuw ingedeeld, nu is het dan ook tijd voor de profielpagina’s. De nieuwe layout die langzaam in de komende maanden zal worden uitgerold naar alle gebruikers is een stuk overzichtelijker als de oude versie en een belangrijk punt is de grotere profielfoto bovenaan en een blok met recente updates er direct onder. Aan dit blok met updates is tevens een veld toegevoegd om ook direct nieuwe berichten te kunnen plaatsen. Tevens is het makkelijker gemaakt om een profiel bij te werken en aan te vullen.

Voor degene die niet kunnen wachten op het nieuwe design is er een pagina om een uitnodiging aan te vragen. Je komt dan op een wachtlijst en eerder in aanmerking voor de nieuwe profielpagina. Hieronder zie je een screenshot van de nieuwe profielpagina.

Het nieuwe Linkedin profiel kun je hier aanvragen.

20121017-112217.jpg

Wat vind jij van de nieuwe opzet van het linkedin profiel?

2 gedachten over “Heb jij het nieuwe Linkedin profiel al aangevraagd?”

  1. Ik heb inderdaad vorige week m'n bedrijfspagina opnieuw ingedeeld en fijn dat je nu ook je profielpagina op deze manier aan kunt gaan passen. Ik was er nog niet van op de hoogte maar heb het nu meteen aangevraagd. Dankjewel!

  2. Ik vind het echt een enorme verbetering. Goed dat LinkedIn dit doet. Ruim anderhalve maand geleden heb ik 'm al aangevraagd, maar er is nog niets gebeurd helaas. Iemand enig idee hoelang het kan duren voor dit gewijzigd is?

Reacties zijn gesloten.