Grote letters op je Facebook tijdlijn

Facebook heeft weer iets nieuws bedacht. Je hebt het vast al wel voorbij zien komen op je tijdlijn en afgevraagd hoe je dit voor elkaar krijgt. Of juist hoe je dit verwijderd!

grote-letters-facebook-search-2016-12-07-09-47-57

Een Facebook bericht van minder dan 35 tekens verschijnt nu in een groter en schreeuwerig lettertype. Dit zodat het meer opvalt tussen de langere teksten. Een normaal bericht heeft een lettergrootte van 14px, maar deze worden 24px.

Wanneer je een foto of een locatie toevoegt dan wordt de regel niet uitgevoerd.

1-grote-letters-facebook-search-2016-12-07-09-56-35Wat vinden jullie van deze nieuwe toevoeging aan Facebook? Laat het me weten in een reactie hieronder.

37 gedachten over “Grote letters op je Facebook tijdlijn”

 1. Helemaal van de pot gerukt bij FB. Hebben ze daar niks beters te doen dan deze grote letters onzin?

 2. Emile Hermkens

  Ik erger me eraan, dat het gebeurt zonder dat ik er iets tegen kan doen zonder een rondgang op Facebook of het net!
  Stop deze onzin!

 3. Stop daarmee! Staat mijn zinnetje daar in koeien van letters tussen de andere, alsof ik het wil uitschreeuwen.

 4. Flink waardeloos dat dit zomaar weer veranderd wordt door FB.
  Terug naar normale grootte!

 5. Alsof je aan het roepen ben, vreselijk. En erger nog niet zelf voor gekozen en niet uit te zetten.

 6. Belachelijk, alsof je schreeuwt en lekker op wil vallen. Nu moet ik dus een lang bericht maken om weer een
  lettertype te krijgen.

 7. Irritant en schreeuwerig…
  Geef mensen op zijn minst de keuze of ze grote letters willen plaatsen of niet

 8. Geef de gebruiker een keuze zodat hij/zij het zelf kan bepalen welke lettergrootte hij/zij wil gebruiken in het bericht.Maar default kleine letters natuurlijk.Nu is het belachelijk.

 9. Op sommige gevoelige. berichten wil je reageren om bijvoorbeeld een hart onder de riem te steken. Een steuntje in de rug in moeilijke tijden. Als ik nu op iemand reageer, ‘schreeuw’ ik dit in grote letters, dat is niet altijd gepast. Eerder onfatsoenlijk. Ik wil geen schreeuwer zijn tussen de andere antwoorden.

 10. Diana van Helden

  HALLO !! KUNNEN JULLIE DIT LEZEN? OP MIJN FACEBOOK ZIJN DE LETTERS NOG VEEL GROTER.FIJN DAT MIJN FACEBOOK VRIENDEN GEEN LEESBRIL MEER MOETEN PAKKEN . WIE BEDENKT ZO IETS SOMS?

 11. Harma van Dijk

  Als je de reacties hierboven leest, vraag ik me af: Waarom doet Facebook dit in godsnaam.Waarom die koeienletters als je een berichtje plaatst. Dit komt zo agressief over! Verander dat weer. Niemand wil dit. Ik zet er niets meer boven. Zo irritant dit.

Reacties zijn gesloten.