Facebook spelletjes en app verzoeken blokkeren. Ja het kan!

Game & App verzoeken op Facebook kunnen vervelend zijn! Hoe kun je deze vervelende toepassing verzoeken blokkeren?

Vind u het ook zo irritant dat u voor ieder nieuw spelletje om de haverklap door al uw Facebook vrienden wordt uitgenodigd. Gebruikt u Facebook eigenlijk niet om spelletjes mee te spelen. Het is mogelijk om deze verzoeken per applicatie of spelletje te blokkeren. Zijn het steeds dezelfde mensen die u deze uitnodigingen sturen. Dan kunt u er ook voor kiezen om deze mensen te blokkeren om verzoeken te zenden. Dat kan heel gemakkelijk door de onderstaande stappen te doorlopen.

Stappen voor het Games en Applicaties blokkeren op Facebook:

1) Vanaf uw nieuws-feed (hoofdpagina), scroll naar beneden de linkerkant tot je de ‘Apps en Games ” optie ziet. Klik daarop.

2) In het volgende overzicht ziet u alle uitnodigingen en verzoeken.

3) Plaats de muisaanwijzer op het verzoek met de muis tot een kleine “X” in de rechter bovenhoek van het item. Klik op dit kruis.

4) De uitnodiging zal veranderen, waardoor u extra opties om alle verzoeken te blokkeren door de afzender en / of alle verzoeken van de app. Over het algemeen is het alleen nodig om de applicatie te blokkeren. Echter, als iemand consequent je voor allerlei onzin uitnodigt, dan is de “negeer alle verzoeken van de afzender” optie uitstekend.

Speel jij spelletjes op Facebook? Zo ja welke? Laat het ons weten.

2 gedachten over “Facebook spelletjes en app verzoeken blokkeren. Ja het kan!”

Reacties zijn gesloten.