Facebook: Notificaties ontvangen over nieuwe berichten pagina’s

Facebook is gestart met het uitrollen van een nieuwe feature waarmee je als gebruiker op de hoogte kunt blijven van alle berichten geplaatst door een pagina of een vriend.

Bijvoorbeeld onder de Like knop op een pagina zit deze feature verstopt zoals in de screenshot hieronder is te zien. Na het aanvinken van deze optie mis je als gebruiker geen enkel bericht meer van de betreffende pagina omdat je dan vanaf dat moment voor elk nieuw bericht geplaatst door de pagina een notificatie ontvangt. Normaal gesproken kan het zo zijn dat berichten van vrienden en pagina’s vanwege het algoritme van Facebook niet allemaal verschijnen in het nieuwsoverzicht. Wil je op de hoogte blijven van alle berichten van een bepaalde artiest of een bedrijf kan deze feature uitkomst bieden.

De nieuwe feature is wat dat betreft vergelijkbaar met het lijstje ‘Goede vrienden’ vorig jaar aangekondigd door Facebook. Hier kan ingesteld worden dat je een notificatie ontvangt zodra iemand die aan deze lijst is toegevoegd een nieuw bericht plaatst op het netwerk.

1 gedachte over “Facebook: Notificaties ontvangen over nieuwe berichten pagina’s”

Reacties zijn gesloten.