Facebook adverteren uitbesteden

Meer sales, omzet en leads behalen met Facebook Advertenties? Op zoek naar een ervaren persoon die jou helpt meer resultaat met Facebook Advertenties te behalen?

facebook adverteren uitbesteden

Adverteren op Facebook is een ware rage geworden dankzij sterke marketing en het enorme aantal personen dat gebruik maakt van dit platform. Facebook wordt gemiddeld door 1,6 miljard personen gebruikt. Het aantal gebruikers van Instagram wordt geschat op ruim 1 miljard, waarvan een groot deel de app degelijks gebruikt. Logisch dus dat je je doelgroep daar ook kunt bereiken en overtuigen van uw product. Het adverteren op Facebook en Instagram geeft je omzet en zichtbaarheid een boost, mits je dit op de juiste manier aanpakt. Je kunt het zelf uitproberen of uitbesteden aan een ervaren Facebook Ads Specialist.

Er is veel meer mogelijk dan dat je nu waarschijnlijk weet. Retargeting, interessetargeting, warme targeting, koude targeting, de Facebook Pixel, salesfunnels etc. Allemaal mogelijkheden om continu een stroom van nieuwe leads aan te trekken.

Social media advertenties zet je in voor het volgende:

  • het vergroten van je zichtbaarheid;
  • awareness creëren voor je product of merk;
  • nieuwe leads binnenhalen;
  • meer verkopen realiseren.

Facebook Advertenties uitbesteden aan MASJO betekent:

  • Ervaren specialisten die jouw campagnes beheren;
  • Een professionele aanpak;
  • Maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten van jouw campagnes en actiepunten voor de komende periode en
  • Structureel high quality leads

We combineren jouw wensen met mijn kennis over adverteren. We duiken in je online marketingstrategie en kijken naar je salesfunnel. We werken toe naar een concrete Facebook/Instagram advertentiestrategie.

Daarna ga ik aan de slag en je campagnes inrichten, bijsturen en analyseren. Daar heb jij dus geen omkijken meer naar. Het enige wat ik van jou vraag is jouw unieke content, jouw verhaal, jouw acties.

Ik hou je tussentijds op de hoogte van hoe het gaat, je krijgt regelmatig een rapportage en ik deel mijn kennis met jou.

Veel gestelde vragen

Hoe snel kunnen we starten?

Als je aanmelding binnen is stuur ik je binnen 1 werkdag een e-mail met instructies voor toegang en overleg over je doelstellingen. Als we daar beide mee akkoord zijn kan de eerste campagne al binnen 24 uur live staan.

Hoe zit het met budget?

Naast mijn tarief rekent Facebook ook een bedrag voor de advertentieruimte die je gaat gebruiken. Dit factureert Facebook zelf op je eigen account. 

Zit ik ergens aan vast?

Nee, deze dienst is maandelijks opzegbaar. 

Hoeveel budget heb ik nodig?

Ik adviseer altijd om in de testfase uit te gaan van €100 á €200 per maand. Zodra de campagnes rendabel zijn kunnen we altijd opschalen. We overleggen samen vooraf over de hoogte van je budget. 

Hoe weet ik of het goed of slecht gaat?

Ik monitor de campagne doorlopend. Ik hou je op de hoogte via email en Whatsapp. Dit doe ik in zo eenvoudig mogelijke taal zodat je precies begrijpt wat er speelt. Als je vragen hebt kun je die natuurlijk altijd stellen.