Facebook adverteren uitbesteden

Meer sales, omzet en leads behalen met Facebook Advertenties? Op zoek naar een ervaren persoon die jou helpt meer resultaat met Facebook Advertenties te behalen?

facebook adverteren uitbesteden

Adverteren op Facebook is een ware rage geworden dankzij sterke marketing en het enorme aantal personen dat gebruik maakt van dit platform. Facebook wordt gemiddeld door 1,6 miljard personen gebruikt. Het aantal gebruikers van Instagram wordt geschat op ruim 1 miljard, waarvan een groot deel de app degelijks gebruikt. Logisch dus dat je je doelgroep daar ook kunt bereiken en overtuigen van uw product. Het adverteren op Facebook en Instagram geeft je omzet en zichtbaarheid een boost, mits je dit op de juiste manier aanpakt. Je kunt het zelf uitproberen of uitbesteden aan een ervaren Facebook Ads Specialist.

Er is veel meer mogelijk dan dat je nu waarschijnlijk weet. Retargeting, interessetargeting, warme targeting, koude targeting, de Facebook Pixel, salesfunnels etc. Allemaal mogelijkheden om continu een stroom van nieuwe leads aan te trekken.

Social media advertenties zet je in voor het volgende:

  • het vergroten van je zichtbaarheid;
  • awareness creëren voor je product of merk;
  • nieuwe leads binnenhalen;
  • meer verkopen realiseren.

Facebook Advertenties uitbesteden aan MASJO betekent:

  • Ervaren specialisten die jouw campagnes beheren;
  • Een professionele aanpak;
  • Maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten van jouw campagnes en actiepunten voor de komende periode en
  • Structureel high quality leads

We combineren jouw wensen met mijn kennis over adverteren. We duiken in je online marketingstrategie en kijken naar je salesfunnel. We werken toe naar een concrete Facebook/Instagram advertentiestrategie.

Daarna ga ik aan de slag en je campagnes inrichten, bijsturen en analyseren. Daar heb jij dus geen omkijken meer naar. Het enige wat ik van jou vraag is jouw unieke content, jouw verhaal, jouw acties.

Ik hou je tussentijds op de hoogte van hoe het gaat, je krijgt regelmatig een rapportage en ik deel mijn kennis met jou.

Veel gestelde vragen