E-mail marketing

E-mail marketing is een belangrijk onderdeel bij online marketing. Dit komt omdat het een goedkope manier is om meer omzet te behalen uit bestaande klanten. Uit onderzoek is gebleken dat de conversie van e-mail hoger is dan de andere online marketing kanalen.

Schermafbeelding 2021-03-28 om 17.05.22

E-mailmarketing is een prachtig middel en een laagdrempelige manier om in contact te komen met nieuwe klanten en bestaande relaties warm te houden. Toch weten we vaak onze mail pas te vinden als daar een goede aanleiding voor is: een nieuwsbrief, een aanbieding, een nieuwe dienst of gratis download. We willen vooral niemand lastigvallen met spamberichten en bovendien: we hebben er helemaal geen tijd voor.

Af en toe een berichtje sturen naar je klant kan best gezellig zijn, maar het brengt je helaas niet dichter bij je doel: meer mensen helpen met dat wat je het liefste doet. Als Online Business Strateeg help ik je zorgvuldig een e-maillijst op te bouwen en meer structuur aan te brengen in je berichtenstroom. Dit doen we volgens het Know Like Trust principe. Ik denk met je mee over een gratis weggever. Dit alles op een manier die bij jóu past. Ik laat je zien hoe je in minder tijd makkelijker aan nieuwe klanten komt met een e-mailfunnel.

Waarom je e-mailmarketing wilt uitbesteden?

  • Laat ons je e-mailprogramma koppelen aan je website, webshop en/of leeromgeving.
  • Een volledige ingerichte en geautomatiseerde e-mailfunnel.
  • Makkelijk zelf aan te passen, te beheren en te onderhouden.
  • Ik help je met de (op)bouw van een waardevolle e-maillijst, zodat het aantal klanten groeit.
  • Wij zorgen er voor dat je email campagnes meetbaar zijn.